*.:: هشدار در مصرف زیتون سیاه که در بازار ایران است ::.*
www.Persian-Star.org/a>>/>]<http://www.persian-star.org/>
تزئین غذاها و انواع سالاد با زیتون خصوصا سیاه آن زیبایی خاصی را به میز غذا
می دهد و این ماده غذایی بسیار مفید است، ولی لازم است نکته مهمی را در این
باره بدانیم. این زیتون در کشور اسپانیا و ایتالیا به دست می آید و در کشورهای
دیگر به علت شرایط خاص آب، هوا و خاک فقط زیتون سبز پرورش پیدا میکند.
اما به علت زیبایی که زیتون سیاه دارد، قیمت آن بیشتر از زیتون سبز است. بنابر
این زیتون از کشورهای فوق وارد ایران نمیشود و وارد کنندگان به علت قیمت تمام
شده گران، تمایلی به واردات این محصول ندارند. در عوض روشی وجود دارد که زیتون
سبز را به صورت سیاه رنگ در می آورند ...
این عمل معمولا با استفاده از سولفات آهن صورت میپذیرد. این ماده سمی میباشد و
این روش فرآوری مناسب نیست ولی ترکیه یکی از کشورهایی است که با این روش زیتون
سیاه را تولید میکند.
با توجه به اهمیت بهداشت تغذیه و برای حفظ سلامتی خود و خانواده از خرید و مصرف
زیتون سیاه در هر نوع بسته بندی جداً خودداری نمایید.