نظر دهید....
ایرنا خبرگزاری رسمی کشور، در سال های بعد از انقلاب شاهد مدیران عامل متعددی بوده که هر کدام تاثیرات مفید و یا بعضا مخربی نیز روی این سازمان داشته اند.
آنچه بیش از هر چیز دیگری در هر نهادی مهم است، نیروی انسانی است و هنر یک مدیر قبل از هر چیز ایجاد انگیزه و انرژی در بین کارکنان آن نهاد می باشد.ایرنا نیز مانند نهاد های دیگر شاهد انواع و اقسام عملکرد هایی بوده که بعضا از سوی برخی از مدیران انگیزه کشی و برخی دیگر انگیزه سازی در بین کارکنان را رواج داده است.
با توجه به اهمیت این بخش از عملکرد مدیران عامل و با عنایت به اینکه مسائل حقوقی و رفاهی حرف اصلی را در ایجاد انگیزه و هدف دار کردن فعالیت ها می زند،
نظر سنجی در انتهای وبلاگ Irnaeeha.blogfa.com قرار داده شده است که از همه همکاران دعوت می شود با ارائه نظر خود، تداوم بخش این سنت خدا پسندانه باشند تا انشالله مدیران عامل آینده نیز نیم نگاهی به این نظرات داشته باشند.
توضیح اینکه نظر سنجی به گونه ای طراحی شده که با هرID و از هر کامپیوتر تنها یک بار می توان نظر داد.
ضمنا در این نظر سنجی از ذکر نام آقایان شریف ، کمال خرازی و حسین نصیری به دلیل تعداد کم همکارانی که از این دوران در سازمان هستند، صرف نظر شده است.
ضمنا می توانید در بخش "نظر دهید" در ادامه این پست نیز نظرات خود را درمورد مدیران عامل نیز اضافه فرمایید.
با سپاس
سلام
لطفا به بقیه همکاران سازمان درباره وجود چنین نظرسنجیای اطلاع رسانی شود تا نظرات همکاران بیشتری را در این باره داشته باشیم و بتوانیم از وضعیت برآورد بهتری کنیم.
به نظر من آقای امیدی وظیفه خود را به خوبی شناخت و دنبال آن رفت، کمکاری مدیران دیگر را هم باید به حساب این گذاشت که نخواستند جایگاه ایرنا در نظام را باور کنند و از تواناییهای سازمان و نیروهای انسانی آن به نفع ارتقای جایگاه ایرنا بهره ببرند.
سال 1381 گروهی از خبر نگا ران افغان که در تر کیب آنها آقای جا وید فر هاد نویسنده وشاعر دوست عزیزم آقای فأ یز نویسنده وشاعر و آقای دستگیر هژبر نویسنده شا مل بود ،جهت گزراند ن دو ره ها ی آموزش خبر نگا ری به تهرا ن رفتیم .
وزارت خا رجه ایرا ن با گرمی و مهما ن نوازی حا تم گون در کا خ های مفشن نیا ورا ن از ما پذیرا ی کرد .
روز بعد ما را به دانشکده خبر که در عباس آباد موقعیت داشت رهنمای و آقای حبیب سنگتراش ریس دانشکده خبر بعد از پذیرا ی به کلا س ویژه رهنما ی نمود . استادانی چون آقای داکتر روغنی ها ، آقای داکتر حسن عا بد الدینی موضوعات گزارش و شگرد خبر نویسی را برای ما تدریس میکردند .
هنگا میکه نا ن و نماز را در دانشکده میخوردیم ، برای کار آموزی عملی ما را به خبر گزاری ایر نا انتقال می دادند ، هر چند آقای جعفر ی ماموریت انجا م کار آموز ی ما را به دوش داشت ، در این میا ن مردی با قیا فه شاد ،پیشا نی گشا ده و تبسم پیوسته بر لب
ما را همکا ر در کار آموزی بود . گوی از قرنها به این سو روحش با روح همه عجین بود ، و با تبسم شرین آغاز به بحث مینمود و ما هم از باب مطایبه میگفتیم این مرد اصلن افغان است .
اری! این مرد کله تاس و شرین زبان استاد سیامک قادر ی یکی از خبر نگاران مطرح همان زمان در ایرنا بود ، اما به دلیل توانای که در جوشش با پیرامون و همکا رانش داشت برای همه دوست داشتنی و عزیز و بزرگ بود .
خانه اش در جوار خانه شاملو شاعر مشهور زبان فارسی موقعیت داشت ، و دو ، دو نفر ما افغانهارا به خا نه اش شب هنگا م برای پذیرای میبرد و خانم بزرگوارش با خوشروی و مهما ن نوازی ویژه دار و ندار خود را یکجا با یگانه فرزندش علی 12 سا له برای ما می آورد و به این وسیله ما در نان و نمکش شریک می شدیم . من و دوست عزیزم آقای حسا م الدین هشام را شبی به خا نه اش دعوت و با پذیرای گرم مارا مرهون اخلاص و صداقت خود ساخت .
استاد قادر ی که در مطا یبه و شرینی زبانی ده سر و گردن از ما بالا تر بود ، تا دیر گاهی می نشستیم و از لطف گفته هایش حظ میبردیم ، و توام خنده نمکدار گاه گزارانی میکردیم .
بعد ن از طریق سایت بی بی سی آگا هی یافتم که قادری به جرمی سیاسی زندانی شده است ،و در سایت های گونه گون مصاحبه های را از خانمش "لیلی قادر ی" خواند م که از نا هنجاری صحی اش حکا یت و شکایت داشت .
آروز داشتم با رویکار آمدن حکومت آقای روحانی که سیا ست تدبیر و امید در شعار های انتخا باتی او بود ، سیامک از زندان آزاد گردد ، اما با دریغ مردی با پشتوانه اندیشه و عقلا نیت به جرم دیگر اندیشی در سلولهای سیاه ضجه می کشد و زمانه و زندگی بر حدت دردش می خندد .